Minikonfirmand - hvornår og hvad?

Når man går i tredje klasse på Søndermarkskolen, vil man automatisk modtage en invitation til at gå til minikonfirmand i Johanneskirken.

Elever fra 3A og 3B vil gå om efteråret og elever fra 3C og 3D vil gå om foråret. Man går sammen med sin klasse. Hvilken dag på ugen det drejer sig om, varierer fra år til år. Der bliver i god tid sendt indbydelser ud til alle børn på klasselisten.
Det er én gang om ugen, lige efter skole. Forløbet varer 4 gange, hvorefter vi slutter af med en hel lørdag, hvor minikonfirmanderne deltager i den afsluttende gudstjeneste.
Minikonfirmanderne bliver hver gang hentet på skolen og kan så enten selv gå op på skolen igen, eller hentes ved kirken.

Hvad skal vi lave?

Vi starter altid med at få lidt at spise og drikke. Hver gang skal vi høre en fortælling fra biblen eller noget om kirken. Vi skal også synge et par salmer sammen med vores organist. Og som regel laver vi en kreativ ting; Maler på glas, eller laver et kors af perler, eller øver et skuespil.

Hvorfor tilbyder kirken minikonfirmandundervisning?

Det gør vi, for at børnene fra en tidlig alder får en fortrolighed med kirken, så de føler, at det også er deres kirke! Og vi gør det naturligvis, for at børnene, fra en tidlig alder, får præsenteret den kristne børnelærdom på en god sjov måde.

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til: