Nørkleklubben

Nørkleklub_-_basar.jpgI Johanneskirken er der en Nørkleklub. Vi mødes kl. 14.30 d. 2. og d. 4. onsdag i måneden, hvor vi synger sammen og drikker kaffe til hjemmebagt kage.

Derefter går vi i gang med forskellige former for håndarbejde. Kun fantasien sætter grænser.

Der bliver strikket, syet og klippet, mens snakken går. Ideer, garn, stofrester og andet materiale er der masser af. Du er også velkommen til selv at tage noget med. Nogle søndage laver vi en salgsbod og sidst på året arrangerer vi en basar.

Vi er også at finde, når Lionsclubberne i Kronjylland holder bagagerumsmarked på Østervold på forskellige lørdage; det er den sidste lørdag i måneden fra april til sept. eller oktober.

Vi får garnet til vores ting gratis og kan derfor sælge til gode priser. Man kan finde næsten alt, hvad hjertet begærer: Børnetøj, lune sokker, julepynt, forklæder, sjaler, tæpper og meget meget mere.
Nørkleklubben holder julemarked i underetagen med boder, tombola, café m.v. Overskuddet går til Vorup Sogns Menighedspleje, som bl.a. hjælper dårligt stillede børnefamilier i Vorup Sogn med julehjælp og feriehjælp.

Hvis nogen ligger inde med noget garn, meget eller lidt, som man kunne tænke sig at donere til nørkleklubben, må man meget gerne ringe til Kirsten Rasmussen på tlf. 22 99 23 44.

Her holder Nørkleklubben salg i nærmeste fremtid:

Søndag den  2. september    kl. 10.00 - 16.00: Doktorparken

Lørdag  den  6. oktober         kl. 10.00 - 14.00: Johanneskirken