Koncerter

Koncert_1

COHEN I KIRKEN

Johanneskirken, onsdag den 15. august, kl. 19.30

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Sangene kittes sammen af Cohen´s egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Hvem er ”Cohen i kirken”?

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet blev en stor succes. For tre år siden så efterfølgeren ”Cash i kirken” - en koncertfortælling om Johnny Cash – dagens lys. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. Nu er Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” klar med den poetiske koncertfortælling

”Cohen i kirken/kulturhuset”. En rejse gennem Leonard Cohens katalog af store sange. ”Cohen i kirken” består af: Karsten Holm, vokal, guitar Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor Martin Blom, diverse guitarer og kor Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.