Kunst og Kultur

Malet af den lokale kunstner Marie Fredborg

Fernisering, Johanneskirkens forhal, søndag d. 28. oktober

– efter gudstjenesten

Jeg kommer fra en nordvestjysk skov imellem hav og fjord, hvor fantasien groede vildt, og jeg tror, at det har været en væsentlig årsag til, at jeg maler. Både den ydre og indre verden inspirerede mig. Jeg er bibliotekar og litteraturhistoriker og har ikke en uddannelse som kunstmaler, men med tiden har der været større og større interesse for at købe eller bestille et værk af mig, således at jeg nu, imens mine børn er små (2 og 5 år), har valgt at bruge hele min arbejdstid på at male. Jeg har boet i Randers de sidste otte år, deraf fem år i Vorup, så når I fra den 28. oktober kan se mine malerier i kirkens forhal, vil I måske genkende flere motiver. Der kommer desuden hele tiden nye til på www.mariefredborg.dk.. God fornøjelse!