Familiegudstjenester

Jesper G. ballon kanin_NYTTrylleshow med Jesper Grønkjær

Tirsdag den 23. okt. kl. 17.00, Johanneskirken

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 45 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – og en vaskeægte levende, hvid tryllekanin.

Publikum i en af danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre. Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m. 

Jesper G.  velkommen_NYTMen over 250 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der leverer et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

Børnene er skiftevis musestille af forundring og skriger af grin når Jesper optræder. Lattermusklerne bliver for alvor aktiveret hos både børn og voksne. Jesper har de sidste 20 år rejst verden rundt som danmarks internationale tryllekunstner. 

Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI…Fri entré. Efter showet er der fællesspisning i sognelokalerne. 

Tilbage