Fælles sogneaften i Haslund Kirke

Fælles sogneaften i Haslund Kirke

Onsdag den 27. marts kl. 19.30

I Haslund Kirke, Amstrupgårdsvej 7, 8940 Randers SV

01 Fælles sogneaften Haslund redAutenticitet, nærvær, smuk sang og sans for detaljen er fundamentet for sanger Karsten Holm musikalske foredrag ”Elvis i kirken”. Publikum får en time i selskab med en stribe af Elvis’ foretrukne gospel-sange og andre sange der passer til kirkerummet. 

Elvis Presley er i den brede offentlighed mest kendt for rock n'roll og de på hans tid vovede hoftesving. Men Elvis var et troende menneske og havde en særlig passion for gospelsange, som han sang ofte og gerne med stor indlevelse og nærvær. Sangene er blot ikke blandt de mest kendte. Ikke desto mindre blev de tre amerikanske grammys som Elvis modtog, alle tildelt for gospeludgivelser. Koncerten er en afvekslende rejse mellem de store ballader som "Stand by me" og de swingende uptempo-numre, som "Walk dem golden stairs". Karsten Holm synger sangene med stor indlevelse og glimt i øjet.  

Med sig har Karsten Holm to fremragende konservatorieuddannede musikere, nemlig pianist og organist, Christian Spillemose og Anders Nyløkke Jørgensen på kontrabas.

Bagefter serveres en lille forfriskning. Entré 50 kr.

Arrangører Kristrup, Vorup, Haslund og Ølst Sogne


Tilbage